Hrvatsko aktuarsko društvo

Martićeva 71, Zagreb

Okrugli stol o implementaciji Delegirane uredbe o KID-ovima i PRIIP-ovima

Hrvatsko aktuarsko društvo zajedno s Hrvatskim uredom za osiguranje u četvrtak, 14. prosinca 2017. s početkom u 10:15h organizira Okrugli stol o implementaciji Delegirane uredbe 2017/653 Europskog parlamenta i Vijeća o dokumentima s ključnim informacijama (KID) za upakirane investicijske proizvode za male ulagatelje i investicijske osigurateljne proizvode (PRIIP-ovi).

Hrvatsko aktuarsko društvo (HAD) je u rujnu 2017. osnovalo Radnu grupu za PRIIP-ove s ciljem definiranje uputa u vezi s implementacijom Delegirane uredbe 2017/653 Europskog parlamenta i Vijeća o dukumentima s ključnim informacijama (KID) za upakirane investicijske proizvode za male ulagatelje i investicijske osigurateljne proizvode (PRIIP-ovi). Na okruglom stolu predstavit će se rad Radne grupe kao i otvorena pitanja u vezi s implementacijom Delegirane uredbe.

Okrugli stol će se održati u novim poslovnim prostorijama Hrvatskog ureda za osiguranje, Martićeva 71. Pozivaju se članovi HAD-a, kao i ostali zainteresirani, da svoj dolazak potvrde do srijede, 13. prosinca 2017., slanjem e-maila na adresu aktuari@aktuari.hr